hair-salonequipment.com
Site szentelt a legjobb profi olló a vágás a haját


Hair Salonequipment.com : Ebben a részben megtalálhatja a legjobb márkák megvenni a professzionális olló, amelyek leginkább alkalmasak a stílus. A legjobb hajvágó olló, által használt fodrászok általában egy domború szélén, amely ugyanazt a mérnöki tervezés, mint sebészeti pengék, ahol, ellentétben a tompa él, amely egy sík felület, a domború él egy görbe , szintén hátul a penge széle felé, amely egy nagyon finom szöget szélén a penge. Ez a kialakítás lehetővé teszi a fodrász olló, hogy éles darabok és befejező darabok, amelyek előírják, kisebb szilárdságú, mint a klasszikus pengék, és hagyjuk egy édesebb, lágyabb profilt. Ha tudod a titkokat mögött egy hatása vágott a fodrász, megtalálja az ideális berendezés, hogy a megfelelő vágás és kap az optimális eredmény minden típusú haj. Ebből a kiválasztás kiválaszthatja a króm vagy szatén olló, mint a szén vagy rozsdamentes olló, mind a vágás és metszés, mint a méret a hüvelyk a helyes és kényelmes fogást. A Fodrászollók két pengéjből állnak, melyek egy rögzített tüskéből állnak, és a fogantyúval kifejtett mechanikai műveletnek köszönhetően. Hatékonyságát a vágás határozza meg jobban a kapcsolatot a pengék, mint az élesítés. Az olló használata problémát jelent az emberek számára, akik nem handers, mert az egész eszköz nem szimmetrikus; akkor is, ha a fogantyú van, nem ez a helyzet a pengék. Leküzdeni ezeket a hátrányokat, vannak balkezes olló, amelyek fordított pengék. Egy személynek meg kell érezni az olló nyugodt a kezében. Néhány fodrászok inkább rövid olló mások hosszú olló, ez nagyban függ a fajta vágás van téve.;

Gossip & News
29 Jan 20
federico fashion style il salone delle meraviglie
federico fashion style

Questa sera la nuova puntata del programma Il SALONE delle MERAVIGLIE con Federico Fashion Style, verrà trasmessa su REAL TIME alle ore 22:25.

28 Jan 20
Master Cordless by Andis

MOROCUTTI - Master Cordless by Andis icona delle tosatrici americane ora nelle mani dei barbieri italiani

MOROCUTTI azienda di BRESCIA, leader nella distribuzione di attrezzature e prodotti per parrucchieri ed estetiste, presenta Master® Cordless Li by Andis tosatrice cordless con caratteristiche innovative.

Master Cordless by Andis barber

CARATTERISTICHE di MASTER CORDLESS by Andis:

• Stile iconico per i fan della Master a filo
• Motore ad alta velocità che taglia i capelli sia bagnati
che asciutti | 7,200 SPM
• Alloggiamento in alluminio infrangibile per custodire
a lungo l’affidabilità e lo stile della tosatrice
• La tecnologia a velocità costante evita strappi
ai capelli o l’arresto della lama
• La batteria agli ioni di litio offre 90 minuti di autonomia;
ricarica completa in 60 minuti
• Molto più leggera della Master a filo
• La leva laterale regola la lunghezza di taglio
da 0,5 a 2,4 mm
• Design cord/cordless per una maggiore flessibilità di utilizzo
• Elegante base di ricarica

logo morocutti
28 Jan 20

Find put the latest hair collection, called “Bugs”, made by “Juan Ayoso” international hairstylist from ES.

Ph: Fraco Álvarez
Make-up: Carmen Ballesteros
Stylist: Norma Azucena

hair-collections

28 Jan 20

Permage is created by the King of Balayage and Schwarzkopf Professional, Global BlondeMe Ambassador, JACK HOWARD.

Permage is a dual colour service which curls the hair using Curlformers and lightens a few pieces to frame the face.

Watch Tutorial VIDEO here:

27 Jan 20

L’Oreal Professionnel for 2020 changes everything about MAJIREL except its iconic formula

Same iconic formula

Highly concentrated in caring agents and Ionene G Hair is 45% more conditioned after colour, perfect coverage, true to tone, long lasting colours, creamy non-dripping texture.

New cool inforced shades

Large colour palette with 8 new cool shades, up to 6 weeks of neutralisation, boosted in cool reflects.

l oreal majirel packaging 2020

New Design

Colour coded pack by colour family, shade number on the facing, new 100% recycled plastic cap, saving 7 tons of plastic each year.

tinte l oreal

Encyclopedic hair website


Fodrászok, hogy vigyázzon az egészségügyi haj a szépség és az esztétikai szalonokban, a stílus frizurát a divat-haj fotók és értékesítése hajápolási termékek.

Kapcsolódó témakörök

Fodrászok lexikonja

Hair Salonequipment.com, fodrászok, haj, egészség, szépségszalonok, haj divat fotók, frizurák, esztétika, eladás, kopaszság ellátás, Hair Salonequipment.com, haj alá, színezés, Sunstroke, balayages, meches, Shatush, Deja-Vu, Hair Salonequipment.com, Fodrászati berendezések, professzionális hajszárítók, hajkiegyenítő, hajvágás, vasalás, hajkefe, fésű, kozmetika kiegészítők, professzionális hajtermékek, Hair Salonequipment.com, újdonság; mezőgazdasági gépek, fodrászati kellékek, esztétikai eszközök, haj ion lemez, headwomen nők, haj fej, haj fürtök, afro zsinórra, hajvágás olló, Hair Salonequipment.com, természetes haj kiterjesztések klipek, Clipper, szoftver a fodrászok, haj színes mappák, DVD Haircuts, matsusaki olló, szépségszalon karosszék, eldobható termékek, hajhosszabbító berendezés, Hair Salonequipment.com, profi fodrász olló, haj zsinórra, sterilizáló, alufólia a meches, hajszárító, toupets, természetes haj parók, barnító lámpák, a termelés eldobható termékek, Hair Salonequipment.com, TNT nem szőtt, eldobható kimonó, eldobható köpeny, fodrászat ruházat, Ion hajszárító, fodrász, esztétika, kézitáska haj lemezek, szépség, Hair Salonequipment.com, telek hivatalos, Novit à, haj, Olaszországban készült, hajszárító sisakok fodrászoknak

X

privacy
["16:03:51","Questo debug si vede solo navigando dall IP 78.134.74.14 (ufficio)","str sql: SELECT * FROM DOMINI WHERE NOME = 'Hair-salonequipment.com' limit 0,1","categoriaImpostataDa: record da DB","Categoria - ACCESSORI - impostata da: record da DB","linkEntraImpostatoDa: record DB","File da includere: \/home\/cercooff\/public_html\/pagineBianche\/datiTraduzioni\/categorie\/ACCESSORI\/hu.php","Valori di default impostate da - \/home\/cercooff\/public_html\/pagineBianche\/datiTraduzioni\/categorie\/ACCESSORI\/hu.php","Valori impostati da - \/home\/cercooff\/public_html\/pagineBianche\/datiTraduzioni\/urls\/hair-salonequipment.com\/hu.php","stringa sql di selezione: SELECT NOME FROM `DOMINI` GROUP by NOME ORDER BY NOME","Categoria - ACCESSORI - impostata da: record da DB"]