hair-salonequipment.com
Lloc dedicat a les millors tisores professionals per al tall del seu cabell


Hair Salonequipment.com : En aquesta secció podràs trobar les millors marques per comprar les tisores professionals que millor s'adaptin al teu estilisme. Les millors tisores de tall de cabell, utilitzades per perruqueries solen tenir una vora convex, que utilitza el mateix disseny d'enginyeria que les fulles quirúrgiques, on, a diferència de la vora contundent que té una superfície plana, la vora convex té una corba , també a la part posterior de la fulla cap a la vora, formant un angle molt fi al llarg de la vora de la fulla. Aquest disseny permet a estilista tisores per fer talls afilats i talls d'acabat que requereixen menys força que els fulls clàssics, i deixar un perfil més dolç i suau. Si coneixes els secrets darrere d'una retallada d'efectes del teu perruquer, pots trobar l'equip ideal per donar el tall correcte i obtenir el resultat òptim en cada tipus de cabell. A partir d'aquesta selecció es poden triar les tisores de crom o setí com les tisores de carboni o inox, tant per al tall com per a la poda per a la grandària de les polzades per a una adherència correcta i còmoda. Les tisores de la perruqueria es componen de dues pales, que giren al voltant d'un PIN fix i gràcies a l'acció mecànica exercien sobre el mànec. L'efectivitat del tall es determina més pel contacte de les pales que per la seva agudització. L'ús de tisores és un problema per a les persones amb no-manipuladors, ja que tot l'instrument no és simètric; fins i tot si el mànec és, aquest no és el cas de les pales. Per superar aquests inconvenients, hi ha tisores esquerrades, que tenen fulles inverses. Una persona ha de sentir les tisores a gust a la mà. Alguns perruquers prefereixen tisores curtes altres tisores llargues, depèn molt del tipus de tall que està fent.;

Gossip & News
29 Jan 20
federico fashion style il salone delle meraviglie
federico fashion style

Questa sera la nuova puntata del programma Il SALONE delle MERAVIGLIE con Federico Fashion Style, verrà trasmessa su REAL TIME alle ore 22:25.

28 Jan 20
Master Cordless by Andis

MOROCUTTI - Master Cordless by Andis icona delle tosatrici americane ora nelle mani dei barbieri italiani

MOROCUTTI azienda di BRESCIA, leader nella distribuzione di attrezzature e prodotti per parrucchieri ed estetiste, presenta Master® Cordless Li by Andis tosatrice cordless con caratteristiche innovative.

Master Cordless by Andis barber

CARATTERISTICHE di MASTER CORDLESS by Andis:

• Stile iconico per i fan della Master a filo
• Motore ad alta velocità che taglia i capelli sia bagnati
che asciutti | 7,200 SPM
• Alloggiamento in alluminio infrangibile per custodire
a lungo l’affidabilità e lo stile della tosatrice
• La tecnologia a velocità costante evita strappi
ai capelli o l’arresto della lama
• La batteria agli ioni di litio offre 90 minuti di autonomia;
ricarica completa in 60 minuti
• Molto più leggera della Master a filo
• La leva laterale regola la lunghezza di taglio
da 0,5 a 2,4 mm
• Design cord/cordless per una maggiore flessibilità di utilizzo
• Elegante base di ricarica

logo morocutti
28 Jan 20

Find put the latest hair collection, called “Bugs”, made by “Juan Ayoso” international hairstylist from ES.

Ph: Fraco Álvarez
Make-up: Carmen Ballesteros
Stylist: Norma Azucena

hair-collections

28 Jan 20

Permage is created by the King of Balayage and Schwarzkopf Professional, Global BlondeMe Ambassador, JACK HOWARD.

Permage is a dual colour service which curls the hair using Curlformers and lightens a few pieces to frame the face.

Watch Tutorial VIDEO here:

27 Jan 20

L’Oreal Professionnel for 2020 changes everything about MAJIREL except its iconic formula

Same iconic formula

Highly concentrated in caring agents and Ionene G Hair is 45% more conditioned after colour, perfect coverage, true to tone, long lasting colours, creamy non-dripping texture.

New cool inforced shades

Large colour palette with 8 new cool shades, up to 6 weeks of neutralisation, boosted in cool reflects.

l oreal majirel packaging 2020

New Design

Colour coded pack by colour family, shade number on the facing, new 100% recycled plastic cap, saving 7 tons of plastic each year.

tinte l oreal

Encyclopedic hair website


Perruqueries tenir cura de la salut del cabell en els salons de bellesa i estètica, amb pentinats d'estil per a la moda-fotos del cabell i la venda de productes per al cabell cura.

Temes relacionats

Lèxic de perruqueries

Hair Salonequipment.com, perruqueries, cabells, salut, salons de bellesa, fotos de moda de cabells, pentinats, estètica, venda, cura de la calvície, Hair Salonequipment.com, caiguda del cabell, colorants, cremades de sol, balayages, meches, shatush, Deja-Vu, Hair Salonequipment.com, equip de perruqueria, assecador de cabells professionals, planxes de cabell, talls de cabells, curling de ferro, pinzells, pintes, accessoris de saló de bellesa, articles de cabell professionals, Hair Salonequipment.com, novetat; agraves; accessoris de perruqueria, eines estètiques, placa d'ió per al cabell, dones de dones, caps de pèl, rínxols de cabell, trena afro, tisores de tall de cabell, extensions de cabell natural amb pinces, Hair Salonequipment.com, Clipper, programari de gestió per a perruqueries, carpetes de color de cabell, DVD Talls de cabells, tisores matsusaki, saló de bellesa butaca, articles d'un sol ús, equips d'extensió de cabell, tisores de perruqueria professional, Hair Salonequipment.com, trens per al cabell, Esterilitzador, paper d'alumini per a meches, assecadors, toupets, perruques de cabell natural, làmpades de bronzejat, articles d'un sol ús de producció, la tela no teixida TNT, Hair Salonequipment.com, quimono d'un sol ús, capes d'un sol ús, roba de perruqueria, els assecadors de cabells Ion, perruqueries, estètica, bossa de cabell plaques, bellesa, lloc oficial, Hair Salonequipment.com, Novit à, cabell, fabricat a Itàlia, cascos assecador de cabells per a perruqueries

X

privacy
["16:05:49","Questo debug si vede solo navigando dall IP 78.134.74.14 (ufficio)","str sql: SELECT * FROM DOMINI WHERE NOME = 'Hair-salonequipment.com' limit 0,1","categoriaImpostataDa: record da DB","Categoria - ACCESSORI - impostata da: record da DB","linkEntraImpostatoDa: record DB","File da includere: \/home\/cercooff\/public_html\/pagineBianche\/datiTraduzioni\/categorie\/ACCESSORI\/ca.php","Valori di default impostate da - \/home\/cercooff\/public_html\/pagineBianche\/datiTraduzioni\/categorie\/ACCESSORI\/ca.php","Valori impostati da - \/home\/cercooff\/public_html\/pagineBianche\/datiTraduzioni\/urls\/hair-salonequipment.com\/ca.php","stringa sql di selezione: SELECT NOME FROM `DOMINI` GROUP by NOME ORDER BY NOME","Categoria - ACCESSORI - impostata da: record da DB"]