hair-salonequipment.com
Site dedicat cele mai bune foarfece profesionale pentru tăierea părului


Hair Salonequipment.com : În această secțiune puteți găsi cele mai bune branduri pentru a cumpăra foarfece profesionale, care sunt cele mai potrivite pentru stilul tau. Cele mai bune foarfece tăiate de păr, utilizate de frizerii au de obicei o margine convexă, care utilizează același design de inginerie ca lame chirurgicale, în cazul în care, spre deosebire de marginea bont care are o suprafață plană, marginea convexă are o curbă , de asemenea, la partea din spate a pânzei spre margine, formând un unghi foarte fin de-a lungul marginii lamei. Acest design permite foarfece hairstylist pentru a face tăieturi ascuțite și tăieturi de finisare care necesită mai puțină putere decât lame clasice, și se lasă un profil mai dulce, mai moale. Dacă știți secretele din spatele unui efect tăiat de coafor, puteți găsi echipamentul ideal pentru a da tăiat dreapta și de a obține rezultatul optim pe fiecare tip de păr. Din această selecție puteți alege foarfece de crom sau satin, ar fi foarfece de carbon sau inoxidabil, atât pentru tăiere și tăiere ca pentru dimensiunea de centimetri pentru o prindere corectă și confortabilă. Foarfecele de coafeză sunt compuse din două lame, care se învârt în jurul unui ac fix și datorită acțiunii mecanice exercitate pe mâner. Eficiența tăierii este determinată mai mult de contactul cu lamele decât de ascuțirea lor. Utilizarea de foarfece este o problemă pentru persoanele cu nu-handers, deoarece întregul instrument nu este simetrică; Chiar dacă mânerul este, acest lucru nu este cazul pentru lame. Pentru a depăși aceste neajunsuri, există foarfece stângaci, care au lame inversate. O persoană trebuie să simtă foarfeca la usurinta în mâna lui. Unele frizerii preferă foarfecele scurte altele foarfece lungi, depinde foarte mult de tipul de tăiere pe care o faci.;

Gossip & News
21 Nov 19
DiBiaseHair: promo BLACK

DiBiaseHair, azienda di S. Antimo (Napoli) specializzata nelle hair extension, offre prodotti inimitabili e di alta qualità.

Promo Black Friday – 22%

Inserendo il coupon sconto BlackFriday19 direttamente nel carrello sul sito www.dibiasehair.com avrai diritto ad uno sconto del 22% su tutti i prodotti della DiBiaseHair!

21 Nov 19
salone-alessandra-logo

SALONE ALESSANDRA, noto salone di San Donà di Piave (VENEZIA), ti invita a scoprire la nuova collezione SPEECH realizzata in collaborazione con Art Hair Studios, partner Wella.

Il leitmotiv dell’intera collezione è la parola che abita i pensieri, le emozioni e le fantasie di tutti noi. I capelli esprimono in libertà il nostro modo di essere e comunicano agli altri chi siamo e cosa vogliamo.

Ph: Zatac
Products: Wella Professionals, System Professional,
Professional Sebastian, Seb Man, Nioxin, OPI.
Mood, Set Design e Copy: Mind Store di Anna Perghem

hair-collections

21 Nov 19
Daniel-Rymer

The colour yellow stands for positivity, clarity, energy, optimism, enlightenment,remembrance, intellect, honour, loyalty, and joy, but it also represents cowardice and deceit. Yellow can also represent caution and in some cultures, jealousy.

Ph: Lel Burnett
MUA: Danny Williams
Stylist: Daniel Rymer
Images: FPA

hair-collections

21 Nov 19

Dedicato a tutti:
Estetiste, massaggiatori, istruttori, farmacisti, infermieri, tatuatori, onicotecnici, parrucchieri ,dermopigmentisti, personal trainers, insegnanti, volontari, assistenti, curiosi e tanti altri.

Dott.Roberto-Cavagna
Dott.Roberto-Cavagna

Per fare cosa?
Diventare una SKIN GUARDIAN una sentinella della pelle che conosce e ri-conosce le patologie tumorali benigne e maligne della pelle, delle unghie e le precancerosi.

Perchè?
Per salvare vite umane dai tumori più facili da diagnosticare, quelli visibili a occhio nudo.

Quanto dura?
Una sola giornata per imparare a distinguere le patologie pericolose ed indirizzare i clienti allo specialista per la diagnosi e la cura più precoce.

calendario caorsi
21 Nov 19
F&M Creative Team

Find put the latest hair collection, called "Frae", made by F&M Creative Team, international hairstylists from UK.

Ph: Mauro Carraro
MUA: Amy Barrington
STYLIST: Jivomir Domoustchiev

hair-collections

Encyclopedic hair website

Lexicon pentru frizeri

Hair Salonequipment.com, frizerii, păr, sănătate, saloane de frumusete, păr de moda fotografii, coafuri, estetica, vanzare, chelie de îngrijire, Hair Salonequipment.com, căderea părului, colorare, sunstrokes, coloranți, meches, Shatush, deja-vu, Hair Salonequipment.com, echipamente de coafură, uscătoare de păr profesionale, drepte de păr, tăieturi de păr, curling de fier, perii de păr, piepteni, accesorii Salon de înfrumusețare, articole de păr profesionale, Hair Salonequipment.com, noutate; agraves; accesorii de coafură, instrumente estetice, placă de ioni de păr, femei headwomen, capete de păr, bucle de păr, împletituri afro, foarfece tăiate părul, extensii de păr natural cu clipuri, Hair Salonequipment.com, Clipper, software de management pentru saloane de coafura, foldere de culoare păr, DVD tunsori, foarfece Matsusaki, salon de frumusete fotoliu, articole de unică folosință, echipamente de extensie a părului, foarfece profesionale de coafură, Hair Salonequipment.com, împletituri de păr, sterilizator, folie de aluminiu pentru meches, uscătoare de păr, toupets, peruci naturale de păr, lămpi de bronzare, articole de unică folosință, TNT non-țesute tesatura, Hair Salonequipment.com, chimono de unică folosință, Capes de unică folosință, îmbrăcăminte de coafură, uscătoare de păr Ion, saloane de coafura, estetica, plăci de păr de geantă de mână, frumusete, site-ul oficial, Hair Salonequipment.com, novit à, păr, fabricat în Italia, căști uscator de par pentru saloane de coafura

X

privacy